Med Loppe Deluxe i Hillerød

Med Loppe Deluxe i Hillerød var det vores anden og sidste omgang i Loppe Deluxe 2017. Kampen skulle stå mod de gæve Sønderjyder Lasse og Jacob. Men ud over en sjov dag fyldt med spas - skulle det vise sig at blive en fantastisk spændende loppe funds dag for os.

Da vi bliver sluppet løs på kræmmermarkedet møder vi et stort sammensurium af krejlere, sokke sælgere, pølseboder og blinkende forlystelser. Ved første bod falder vi over en bunke indrammede plakater. Især er en af plakaterne falder hurtig i vores smag - en meget fin Tivoli plakat med den helt rigtige streg fra 1920'er af en Blå Påfugl tegnet af den Norske tegner Harold Jordan .

Vi køber en del andre vare og samler det hele til en god pris. Plakaten kommer til at stå os i ca. 50 kr.

Da vi senere i programmet sælger den videre til Laven Antikvariat ender vi med at slå Loppe Deluxe rekord - da den viser sig at den har en anslået værdi af 3500 kr. og højst sandsynlig mere. WOW!!!

Uanset hvad så er plakaten utrolig smuk og sjælden og vi var stolte over at have fundet den i blandt alt det andet loppe-grej. Vi håber den har fået et godt hjem som vil tage sig kærligt af den :)

Se hvordan det hele stikker af på TV2 Play - Premiere programmet fra  26. april 2017