Historie

5. december 2012 slår vi dørene op til – det der skal blive vores livs eventyr – LebenCph på Amagerbrogade 201. Forinden havde vi i løbet af det år handlet ind på div. europæiske markeder, med primær fokus på den gamle øst-europæiske industri og Bauhaus periode. Især Christian Dell lampen havde vi meget fokus på.

Målet var at vi ville sælge godt og unikt design i form af lamper, plakater, små møbler og andre sjove, smukke og skøre fund. Hele forretnings grundlaget lå i vores egen interesse og store passion for lys & lamper og spændende gamle plakater fra perioden i og omkring Bauhaus perioden. Men det skulle være de originale gamle lamper og med Michaels 'know-how' og tekniske snilde fik han forvandlet gamle lampe-lig om til deres originale smukke udseende.

På vores vej i vores søgen efter spændende fund faldt vi over gamle tyske facadebogstaver – og med Jeans baggrund som Grafisk Designer var det kærlighed ved første blik. Vi så muligheden i en helt unik lyskilde som kunne skabe kant og personlighed i boligindretningen. Det er i dag stadig en af vores bedst sælgende produkter – og det er stadig kærlighed når vi køber dem. Vi sætter LED lys i og som med stor omhu og arbejde bliver sat i så det giver et fløjs blødt og lækkert lys - så det er rart at have dem tændt uden det skær i øjnene.

Vi har en trofast og passionerede kundegruppe som deler vores glæde og passion – og på trods af at vi lægger ’helt i den anden ende’ af Amager vokser interessen stadig og vi har mange dejlige kunder i hele København og resten af landet samt Sverige, Norge og Tyskland. Vi gør vores bedste for at skabe en god atmosfære i forretningerne – og vi deler med glæde historien om vores produkter. Michael invitere også gerne - og åbner dørene til værkstedet – dog efter aftale! Her kan man kan gå på jagt i de aller sidste fund blandt industri- lamper & møbler, Bauhaus design, Facadebogstaver og andre unika’er som endnu ikke har fundet deres vej til forretningerne på Amagerbrogade 201 og 203.

Leben Cph har åbent

Vi har åbent i dag fra 13.00 - 17.30 Se alle vores åbningstider herunder.