Vintage plakater

Er du på udkig efter originale vintageplakater i København?

Vintage plakater

Gå på opdagelse i vores udvalg af originale vintageplakater

Vintageplakater er et unikt supplement til din indretning. De bidrager med en varme, som kun vintagefund kan, og fungerer samtidig som unikke kunststykker på væggene i dit hjem. Ulig de mere kommercielle plakater, der bliver genoptrykt, bærer hver vintageplakat på sin egen historie. Deres originale store størrelse kræver måske mere vægplads, men giver samtidig en wow-effekt. Det giver ro i et rum at give plads til større plakater, og du tilføjer derudover mere kant til din indretning.

Vintageplakater – et stykke designhistorie med originale tryk

Hos os kan du bl.a. finde originale vintageplakater, der giver associationer til den franske finkultur. Vi har både de traditionelle, franske aperitif-motiver og plakater af den danske tegner Sven Brasch fra 1920’erne. Originalitet er for os en dyd, og du kan altid regne med de årstal, der står på plakaten. Det betyder, at vi ikke sælger genoptryk – kun originaler, der har historien med sig. Den gamle trykketeknik giver farverne mere spillerum, og de står ganske enkelt skarpere. Find den helt rigtige farvekombination og lige præcis det udtryk, der passer til din stil.

Vi åbnede vores anden butik netop for at kunne præsentere vores plakater bedre, og vores dedikation og store personlige interesse i originale vintageplakater kommer til udtryk i vores brede udvalg.

Kom forbi og se vores vintageplakater i København eller få dem tilsendt

Er du på udkig efter et flot stykke original kunst til dine vægge? Hvad enten det er den danske streg eller den traditionelle franske trykkerkunst, der tiltaler dig, har vi et bredt udvalg af vintageplakater på lager. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik på Amager – vi elsker at fremvise vores originale vintageplakater og give dem videre til nye hjem.

Leben Cph har åbent

Vi har åbent i dag fra 13.00 - 17.30 Se alle vores åbningstider herunder.