Unikke industrilamper i København

Indretninger til privat eller til erhverv- industrilamper egner sig til flere forskellige henseender. Hos Leben Cph kan du finde et bredt udvalg af industrilamper i særdeles god kvalitet. I vores værksted sørger vi for at lamperne er istandsat og lyset er behageligt, så du kan nyde de unikke lamper derhjemme. Vi får hele tiden nye lamper i sortimentet, så du kan jævnligt gå på opdagelse blandt industrilamperne i vores butik.

Charmerende og karakteristiske lamper

Belysning er en vigtig del af indretningen. Når du indretter med industrilamper bringer du sjæl og historie ind i rummet. Vi forhandler industrilamper fra en række forskellige producenter - bl.a. Christian Dell, Jieldé, Midgaard og originale industrilamper fra det gamle Østeuropa. Kommer du forbi butikken, kan du glæde dig til en god snak om de lamper, du køber.

Uanset om du søger en pendler, sakselamper eller noget andet, kan du finde industrielle lamper i butikken. Vi har til både væggen, skrivebordet og loftet. I vores værksted istandsætter vi selv lamperne, så du får et produkt i god kvalitet.

Leben Cph har lukket