Facadebogstaver med lys

Søger du en personlig indretning, som godt må have lidt kant? Så er facadebogstaver en unik løsning for dig. Du kan blandt andet købe forskellige bogstaver med lys i som virkelig giver mulighed for at sætte et personligt præg på indretningen. Skal det være et ’New York’er lejligheds-look’, hyggelig belysning i en mørk krog, nattebelysning til børneværelset, sejt lys til teenageværelse, et symbolsk tegn til brudeparret eller forbogstaver til familiens navne, er de særdeles velegnede hertil. Anvendelsesmulighederne er kun begrænset af din fantasi.

Stort udvalg af facadebogstaver

Vi får løbende nye bogstaver i butikken, så vores udvalg ændrer sig hele tiden. De fleste af facadebogstaverne kommer fra Tyskland – men alle er originale facadebogstaver, så de er ikke nye og kreeret til videresalg nødvendigvis. Enkelte designs er dog af nyere oprindelse men så er de til gengæld håndlavet, og de har en kvalitet ud over det sædvanlige. Det er tysk, når det er bedst – “Ordnung muss sein!”.

Mere inspiration?

Det er bedst at opleve vores udvalg af facadebogstaver og bogstaver med lys i vores butik på Amagerbrogade 201 og 203 på Amager i København. Du kan følge med i vores udvalg på Facebook og InstagramDu altid velkommen til at ringe på telefon 22 62 67 25 eller 25 67 97 88 …måske har vi lige det, du står og mangler.

Leben Cph har åbent

Vi har åbent i dag fra 13.00 - 17.30 Se alle vores åbningstider herunder.